Waarom een refurbished iPhone 10 zo goed bij je smartwatch past

Wanneer je een goeie smartwatch hebt, wil je natuurlijk niet achter blijven met je mobiele telefoon. Je wilt net zo’n goede smartwatch hebben zodat deze goed bij elkaar aansluiten. Toch ben je al een hoop geld kwijt geraakt voor Watch en dan ook nog een hoop geld voor de telefoon wordt wellicht wat meer.

Gelukkig hoeft een goede Apple iPhone helemaal niet zo duur te zijn. Een refurbished iPhone 10 is namelijk dan een hele goed keuze. In deze tekst gaan we kijken wat zo’n refurbished Apple telefoon precies is en wat de voordelen ervan zijn.

Wat is een refurbished Iphone 10

Wat een refurbished toestel precies is? Het is een tweedehands telefoon. Het verschil is dat hij van binnen vernieuwd is. Meestal is dat bij een tweedehands telefoon niet het geval. Bij een Apple iPhone die refurbished is wel. De telefoon is al gebruikt geweest waardoor het dus mogelijk is dat dit te zien is.

Het is niet zo dat je een kapot scherm hebt of dat hij niet meer oplaadt, maar het kan wel zijn dat er kleine gebruikssporen op het apparaat te zien zijn. Dat maakt de prestaties van het apparaat niet beter. Van binnen is hij gloednieuw.

Het is net alsof je een nieuwe telefoon koopt. Het is gelukkig wel zo dat hij goedkoper is. Het is namelijk zo dat je alsnog een tweedehands telefoon koopt en deze is natuurlijk nog goedkoper dan wanneer je een nieuwe telefoon koopt. Je hebt dus een veel lagere prijs dan wanneer je een gloednieuwe telefoon koopt. Toch is dat niet het enige voordeel van de refurbished telefoon.

Voordelen van refurbished telefoon

Een ander groot voordeel is dat je geen duur abonnement hoeft aan te gaan. Je kan een goedkoop abonnement nemen van een paar euro in de maand of je kiest ervoor om een prepaid telefoon te nemen.

Je kan zelf kiezen omdat je niet afhankelijk bent van een provider om een abonnement te krijgen. Hierdoor betaal je dus ook niet maandelijks de telefoon af, maar heb je deze al betaald. Daar komt bij kijken dat een refurbished telefoon garantie heeft.

Mocht het zo zijn dat er toch iets mis is met de telefoon, wordt deze nagekeken. Wellicht is het iets wat gewoon gerepareerd kan worden, maar het kan ook maar zo zijn dat de telefoon gewoon vervangen wordt. Een veilige keuze dus ook nog.

 

Bron: https://www.rephone.nl/refurbished-iphone/iphone-x/